Autobedrijf met tankstation en wasstraat

Contract afgesloten met bekend automerk
Autobedrijf met tankstation en wasstraat in Gelderland ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 3.000.000

EBITDA

€ 200.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30457

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ter overname bieden wij een autobedrijf in Gelderland aan. De onderneming heeft zeer lange staat van dienst en heeft een goede reputatie in de omgeving. De organisatie biedt het totaalpakket rond auto’s: verkoop van nieuwe en tweedehandsmodellen, onderhoud en reparatie, milieuvriendelijke reiniging en de verkoop van brandstoffen. Het bedrijf heeft een contract afgesloten met een bekend automerk en draagt hiervan de titel 'erkend reparateur'.

Bijzonderheden
Naast een showroom beschikt het bedrijf over een goed uitgeruste werkplaats met drie 2-koloms en twee 4-koloms hefbruggen. Bovendien beschikt het bedrijf over een tankstation en een wasstraat.

Oppervlakte
De oppervlakte van het gehele perceel bedraagt zo’n 6000m2, waarvan de showroom en werkplaats respectievelijk ongeveer 340m2 en 180m2 uitmaken.

Service
De onderneming kan voorzien in al het onderhoud, APK, reparaties en schadeherstel. Dankzij deskundige medewerkers die meedenken in de beste oplossing voor de klant, jarenlange ervaring en goede service heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd en ontvangt het goede recensies.

Structuur en organisatie
Naast de beide ondernemers zijn er 13 personen (circa 8 FTE) in dienst bij de onderneming, waarvan er 9 over een vast dienstverband beschikken. In dienst zijn een werkplaats-chef, twee automonteurs, twee leerlingen autotechnicus, drie allround medewerkers en vijf medewerkers welke overige werkzaamheden verrichten. De directeuren-aandeelhouders zijn verantwoordelijk voor de operationele leiding. Een nieuwe directeur zal hun taken in de aansturing over moeten nemen.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.