Verkoop van actuele top- en luxe automerken

De dealerbedrijven kunnen worden overgenomen met bedrijfsactiviteiten van de top- en luxe automerken. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#27170

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De dealerbedrijven kunnen worden overgenomen met de lopende bedrijfsactiviteiten van de actuele top- en luxe automerken. De klantenkring van ruim 5.000 klanten, die door de jaren heen gegroeid is, kan ook worden overgenomen.

Onroerend goed
De verkoop van het onroerend goed (asset-deal) kan als pakket plaatsvinden, maar ook de aankoop en/of huur van de afzonderlijke locaties is mogelijk. Alle gebouwen zijn in een zeer goede staat. De aankoopprijs omvat zowel het meubilair als de volledige werkplaatsuitrusting. Het staat de koper vrij om het afzonderlijke onroerend goed voor een ander doel te gebruiken.

Vestigingen
De vijf autodealerbedrijven zijn gevestigd op drie verschillende locaties en hebben verschillende afmetingen. Vier van de dealerbedrijven hebben een werkplaats.

 Informatie over de individuele dealerbedrijven:

  • Omvang: ca. 2.200 m² tot 6.000 m².
  • Showroom: ca. 300 m² tot 1.600 m².
  • Werkplaats/magazijn: ca. 300 m² tot 550 m².
  • Aankoopprijzen: € 1,20 miljoen tot € 3,40 miljoen.  
Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.