Uitstekende vakmensen en de modernste gereedschappen

Bedrijf te koop aangeboden met uitstekende vakmensen en de modernste uitdeukapparatuur en spuitcabines. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 800.000

EBITDA

EBITDA € 80.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#23044

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De onderneming herstelt de autoschade in een professioneel uitgeruste werkplaats. Het bedrijf werkt met een team van uitstekende vakmensen en de modernste uitdeukapparatuur en spuitcabines. De onderneminig is flink gegroeid in de regio door de kwaliteit die de onderneming beidt. De meeste medewerkes zijn al een aantal jaar in dienst en hebben daardoor veel ervaring en vakkennis.

Bijzonderheden
Er zijn contracten met alle grote verzekeringsmaatschappijen waardoor dit bedrijf interessant is voor een con-collega of een garagebedrijf die zelf schades wil afwikkelen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.