Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Award winnende webshop met showroom – Design tuinmeubelen

Het productassortiment is vernuftig samengesteld met veel mix & match mogelijkheden


Beschrijving

Het betreft een webshop met fysieke showroom, die zich sinds de oprichting in 2010 specialiseert in het aanbieden van design tuinmeubelen.

Productaanbod
Het met grote aandacht samengestelde productaanbod, ‘dat net iets meer dan standaard biedt’, sluit uitstekend aan op de behoefte van de klant.

Eigen merk
De producten worden onder eigen merk tegen competitieve prijzen aangeboden. De focus op persoonlijke benadering van de klanten heeft de webshop meerdere awards voor de beste service en klantenwaardering opgeleverd.

Bijzonderheden
Het productassortiment is vernuftig samengesteld met veel mix & match mogelijkheden. De producten worden samen met de fabrikanten ontwikkeld en uit voorraad geleverd aan voornamelijk particulieren in Nederland, België en Duitsland.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in Zuid-Nederland. De activiteit is niet locatie-gebonden.

Groeimogelijkheden
De activiteit biedt aan de nieuwe eigenaar reële groeimogelijkheden, met name in de door-ontwikkeling van de activiteiten in Duitsland en de Duitstalige markten en de uitbreiding van het productaanbod.

Vraagprijs
De vraagprijs voor de overname van de activa, waaronder de voorraad, inventaris, klantenbestand en goodwill is € 490.000,-

Eigen middelen
Om in aanmerking te komen als kandidaat-koper dient de kandidaat over voldoende eigen middelen te beschikken.

Geschikt voor
Een zeer interessante activiteit met serieuze groeimogelijkheden voor een strategische koper, ondernemer, een MBI-er of tweeverdieners. Affiniteit met de producten en ervaring in e-commerce is wenselijk.

Omzet
€ 650,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Profielnummer
#26486
Rechtsvorm
VOF