Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

B2B leadgeneratie en contentmarketing

Sterk groeiende onderneming


Beschrijving

Deze snelgroeiende onderneming is gespecialiseerd in leadgeneratie middels contentmarketing voor de B2B markt en heeft een specifieke focus op de ICT sector. Voor de verschillende fasen van de buyer journey biedt de onderneming online marketingdiensten om het koopproces van potentiele klanten te ondersteunen.

Bijzonderheden
De onderneming online marketingdiensten om het koopproces van potentiële klanten te ondersteunen. Het bedrijf beschikt onder meer over een netwerk van portals met 40.000 abonnees voor whitepaper marketing, een professionele online talkshow studio voor webinars en eigen campagne management technologie.

Onderneming
De onderneming bestaat uit een vast team van 12 FTE en heeft een flexibele schil van goede ZZP’ers waarmee ze geregeld zaken doen. De onderneming mag een aantal zeer aansprekende en vooraanstaande ICT bedrijven zoals Microsoft, IBM, Oracle, Sogeti en SAS tot haar klanten rekenen. Bij deze klanten zal het bedrijf de omzet de komende jaren verder vergroten


Kerncijfers
De onderneming is financieel gezond en laat al jaren een groei in omzet en resultaat zien. De omzetgroei is de afgelopen jaren gemiddeld 25% per jaar. De EBITDA marge is historisch stabiel circa 10%. Voor de komende jaren wordt een gelijke groei en rendement verwacht.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer wil meer tijd gaan besteden aan andere (zakelijke) activiteiten.

Omzet
€ 1.900.000
Winst
EBITDA € 250.000
Medewerkers
10-20
Regio
Midden-Nederland
Branche
Media, reclame & communicatie , IT & Online
Profielnummer
#23685
Rechtsvorm
B.V.

Nationale Overname Dag - 19 april

Kom 20 april naar de Nationale Overname Dag

Leer alles over het (ver)kopen van een bedrijf in één dag!  8 workshops, 14 sprekers, 19 april, Utrecht.