Bakkerij in Baarn | Franchise

Winstgevende vestiging met flink potentieel


Beschrijving

De onderneming is een oer-Hollandse formule met 95% naamsbekendheid en heeft verspreid in het hele land 155 winkels. De winkels bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten met producten uit eigen bakkerij. Belangrijk deel van de omzet komt binnen via het internet, mede daardoor vielen de gevolgen van corona erg mee.

Bijzonderheden
De vestiging is een gezellig rustpunt voor tijdens het winkelen, maar zeker ook voor de dagelijkse verse broden voor thuis. Het is een goedlopende winkel en biedt nog mogelijkheden voor de bezorgmarkt. 

Locatie
Baarn heeft een centrale ligging en een authentieke winkelstraat. Er komen ruim 2,5 miljoen bezoekers per jaar in deze gemeente. De bakkerij is gevestigd middenin de gezellige hoofdwinkelstraat van het dorp. Met niet alleen de bekende winkelketens, maar ook de lokale ondernemers, is dit deel van Baarn zeer aantrekkelijk voor winkelend publiek.

Acquisitie op deze overname wordt niet op prijs gesteld.

Regio

Midden Nederland

Sector

Agri & food, Franchise

Type Klanten

B2C

Profielnummer

#28996

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!