Bakkerij in Veenendaal | Franchise

Oer-Hollandse formule met 95% naamsbekendheid


Beschrijving

De bakkerij is een oer-Hollandse formule met 95% naamsbekendheid en heeft verspreid in het hele land 155 winkels. De winkels bedienen ruim 12,5 miljoen tevreden gasten met producten uit eigen bakkerij. Belangrijk deel van de omzet komt binnen via het internet, mede daardoor vielen de gevolgen van corona erg mee. 

Het betrefteen winstgevende vestiging met flink potentieel om dit nog verder uit te bouwen. Met name de bezorgmarkt is een aantrekkelijk potentieel. 

Bijzonderheden
Veenendaal heeft een dorps karakter en een groots winkelhart met een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan winkels, cafés en restaurants. De winkel is in nieuwstaat (2 jaar geleden verbouwd), er zijn dan ook geen grote investeringen op korte termijn te verwachten.

Locatie
De winkel is gevestigd in winkelcentrum Passage-De Corridor. Kansen voor deze goedlopende winkel zijn de groeiende bezorgmarkt en eventueel de zondagopening.

Acquisitie op deze overname wordt niet op prijs gesteld.

Regio

Midden Nederland

Sector

Agri & food, Franchise

Type Klanten

B2C

Profielnummer

#28999

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!