Bakkerij met groeikansen

Gevestigd in Zuid-Nederland
Deze Onderneming richt zich op de productie en verkoop van brood- en banketproducten, en chocolade. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.700.000

EBITDA

EBITDA € 300.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Agri & food
Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29876

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Deze onderneming richt zich op de productie en verkoop van brood- en banketproducten, en chocolade. Het betreft een modern, vernieuwend retailconcept gericht op snelheid en beleving.

Locatie
Het bedrijf heeft één vestiging in een middelgrote gemeente in zuid-Nederland. Klanten van de bakkerij zijn hoofdzakelijk woonachtig in en rond de gemeente waarin het gevestigd is. De bakkerij heeft een grote regiofunctie waarbij het ook veel consumenten vanuit aangrenzende gemeenten aantrekt. Circa 75% van de klanten van de bakkerij zijn consumenten. Circa 25% van de omzet wordt behaald door verkoop aan met name de horeca.

Bijzonderheden
De onderneming is een erkende naam in de markt, het heeft een uitermate goede concurrentiepositie en heeft een goed imago. Het heeft een vaste klantenkring opgebouwd, maar er zijn nog voldoende groeimogelijkheden.

Omzet
De omzet en het rendement van deze Onderneming zijn uitermate stabiel. De omzet bedraagt ruim € 1.700.000. Het EBITDA bedraagt circa € 300.000.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!