Productie en verkoop van brood- en banketproducten

Bakkerij met groeikansen gespecialiseerd in productie en verkoop van brood- en banketproducten ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.700.000

EBITDA

EBITDA € 300.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Agri & food
Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29760

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming (Besloten Vennootschap) richt zich op de productie en verkoop van brood- en banketproducten, en chocolade. Het betreft een modern, vernieuwend retailconcept gericht op snelheid en beleving.

Bijzonderheden
De onderneming is een erkende naam in de markt, het heeft een uitermate goede concurrentiepositie en heeft een zeer goed imago. Het heeft een vaste klantenkring opgebouwd, maar er zijn nog voldoende groeimogelijkheden.

Locatie
Het bedrijf heeft één vestiging in een middelgrote gemeente in Zuid-Nederland.

Klanten
Klanten van de bakkerij zijn hoofdzakelijk woonachtig in en rond de gemeente waarin het gevestigd is. De bakkerij heeft een grote regiofunctie waarbij het ook veel consumenten vanuit aangrenzende gemeenten aantrekt. Circa 75% van de klanten van de bakkerij zijn consumenten. Circa 25% van de omzet wordt behaald door verkoop aan met name de horeca.

Kerncijfers
De omzet en het rendement van deze Onderneming zijn uitermate stabiel. De omzet bedraagt ruim  € 1.700.000. Het EBITDA bedraagt circa € 300.000.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.