Bakkerij met groeikansen

Productie en verkoop van brood- en banketproducten


Beschrijving

De onderneming (Besloten Vennootschap) richt zich op de productie en verkoop van brood- en banketproducten, en chocolade. Het betreft een modern, vernieuwend retailconcept gericht op snelheid en beleving.

Bijzonderheden
De onderneming is een erkende naam in de markt, het heeft een uitermate goede concurrentiepositie en heeft een zeer goed imago. Het heeft een vaste klantenkring opgebouwd, maar er zijn nog voldoende groeimogelijkheden.

Locatie
Het bedrijf heeft één vestiging in een middelgrote gemeente in Zuid-Nederland.

Klanten
Klanten van de bakkerij zijn hoofdzakelijk woonachtig in en rond de gemeente waarin het gevestigd is. De bakkerij heeft een grote regiofunctie waarbij het ook veel consumenten vanuit aangrenzende gemeenten aantrekt. Circa 75% van de klanten van de bakkerij zijn consumenten. Circa 25% van de omzet wordt behaald door verkoop aan met name de horeca.

Kerncijfers
De omzet en het rendement van deze Onderneming zijn uitermate stabiel. De omzet bedraagt ruim  € 1.700.000. Het EBITDA bedraagt circa € 300.000.

Omzet

€ 1.700.000

Winst

EBITDA € 300.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Zuid Nederland

Sector

Agri & food, Detailhandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29760

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!