Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bakkerij

Zowel B2B als B2C


Beschrijving

De onderneming heeft naast een lange bestaansgeschiedenis een uitstekende reputatie. Onderscheidende punten in de bedrijfsvoering zijn de speciaal-producten en de persoonlijke benadering naar klanten. 

Het assortiment van de bakkerij loopt uiteen van diverse soorten broden, banket, broodjes tot taarten/vlaaien. De onderneming levert via de winkel direct aan consumenten en indirect via derde-kanaalleveringen aan supermarkten/ instellingen/ horeca/ gespecialiseerde fooddetailhandel.

Pand
De bakkerijvloeroppervlakte van de locatie bedraagt circa 255 m2, de winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa  48 m² en het magazijn met inpakruimte heeft een oppervlakte van circa 64 m². De ook in het pand gesitueerde eigen woning heeft een inhoud van circa 524 m3.

Locatie
De locatie beschikt over toereikende (parkeer)faciliteiten en goed onderhouden inventaris om de bedrijfsexploitatie op prima wijze te kunnen voortzetten. Op korte termijn dienen geen substantiële investeringen plaats te vinden. 

Kerncijfers
Momenteel zijn er circa 9 medewerkers in dienst, waaronder diverse parttimers. Het omzetniveau is € 400.000,- (exclusief btw). Dit is stabiel. Er is sprake van een genormaliseerd positief bedrijfsresultaat.


Reden voor verkoop
De huidige jonge ondernemers zijn tot het besluit gekomen om met hun gezin hun leven een andere invulling te geven.

Omzet
€ 450.000
Medewerkers
5-10
Regio
Zuid-Nederland
Branche
Detailhandel , Agri & food
Profielnummer
#23045

Nationale Overname Dag - 19 april

Kom 20 april naar de Nationale Overname Dag

Leer alles over het (ver)kopen van een bedrijf in één dag!  8 workshops, 14 sprekers, 19 april, Utrecht.