Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Beauty concept met academy en wholesale

Groeiend concern met meerdere vestigingen


Beschrijving

In 2016 is dit concept bedacht en is de eerste vestiging geopend. Het concept richt zich op wenkbrauw behandelingen en bevindt zich daarmee in een niche markt. Inmiddels zijn er 4 vestigingen/salons in Midden-Nederland met 1-3 personeelsleden per vestiging. Iedere vestiging heeft een eindverantwoordelijke medewerker. Er is een systeem opgezet met verschillende niveaus en bijbehorende functieprofielen.

Bijzonderheden
Naast het ontvangen van klanten in de salons, verzorgen we ook cursussen op het gebied van wenkbrauwstyling in onze Academy. Hiermee stond het bedrijf in maart 2018 op de Beauty Trade in Utrecht. Ten slotte is er een eigen Brow make up lijn ontwikkeld voor (bij)verkoop in de salons, maar ook een groothandel hiervan. 

Kerncijfers
Het bedrijf is hard gegroeid en heeft inmiddels een stabiele omzet va ca. € 20.000 per maand. Dit geeft een EBIT resultaat van ca. € 8.000 per maand.

Mogelijkheden
Er zijn groeimogelijkheden door groei van de salons, het private label Brow make up te introduceren bij beautysalons en hiermee de groothandel te vergroten, groeien met de academy en het aanbieden van zeer rendabele cursussen en ten slotte werkplekken te verhuren aan zzp'ers als permanente make up specialisten. Er zijn dus geldstromen vanuit verschillende hoeken. Door drukte in de andere onderneming van de ondernemer, krijgt het concept nu niet de aandacht dat het verdient met de potentie die het heeft. 

Online
Er wordt gewerkt met een online afspraken-, planning-, klanten- en kassasysteem. Er is een groot social media bereik van het bedrijf en inmiddels ook landelijke bekendheid. Er is een groot, vast klantenbestand.

Omzet
€ 240,000
Winst
EBIT € 100,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Midden Nederland
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#24167
Rechtsvorm
Eenmanszaak