Bedrijf in caravan- en camperbranche

Tinten of blinderen van kunststoframen kampeervoertuigen


Beschrijving

Een bedrijf/procedé/product voor toepassing in onder andere de recreatiebranche (kampeervoertuigen). Met de overname van een 40-jarig bestaand concept is de verkopende partij op zoek gegaan naar de markt waarin dit een toegevoegde waarde heeft en er geen andere oplossingen mogelijk zijn. Dit heeft de verkopende partij gevonden in de markt die het laatste jaar expolief is gestegen.

Bijzonderheden
Met een speciale techniek en unieke coating kan de onderneming kunststoframen van o.a. kampeervoertuigen tinten of blinderen. De coating die in huis geproduceerd wordt is een samenstelling van componenten die er voor zorgen dat er een UV-filter in zit die 99% van de schadelijke straling blokt en tevens heeft het een warmte werende werking. Naast dat het veel technische voordelen heeft is er door het bedrijf vaak het optische wat ze doet besluiten om dit te laten aanbrengen.

Klanten
De klanten zijn particulieren die op zoek zijn naar het verfraaien van hun voertuig of hinder ondervinden van warmte en privacy. Ook hebben er zich al handelaren gemeld die met de optie hun voertuigen eenvoudiger verkocht krijgen tegen een betere prijs.

Doelgroepen
De toepassingen die met deze techniek en voor de doelgroep verschillende coatingen zijn bijna grenzeloos. Aangezien er ook kleuren gemaakt kunnen worden en zelfs een matcoating voor lichtkoepels en lichtstraten, zijn ook de industrie en reclame een doelgroep die benaderbaar zijn.

Reden voor verkoop
Wegens privé-omstandigheden en het gebrek aan mogelijkheid om de groei te kunnen financieren is het bedrijf op zoek naar een overnamekandidaat die de potentie kan bewerkstelligen.

Geschikt voor
De overname van dit concept is zeer geschikt voor het uitbreiden van de service en dienstverlening evenals een mbi kandidaat die het concept internationaal wil en kan vermarkten.

Omzet

€ 1.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Automotive, transport & logistiek, Industrie & productie

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#29449

Online Kerstshow | 3 dec | 15.30 uur

Online Kerstshow

Programma

Kijk donderdag 3 december van 15.30 - 17.00 uur naar de online Kerstshow van Brookz & Dealsuite. De ultieme afsluiting van een bijzonder overnamejaar!

  • Top 10 mooiste MKB-deals
  • Outlook 2021
  • Column Robert De Boeck
  • Lancering Brookz 500
  • Bekendmaking winnaars F&O Awards
Schrijf je in!