Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bedrijf in de installatietechniek

Met een goed gevulde orderportefeuille


Beschrijving

De onderneming is actief in de installatietechniek en richt zich voornamelijk op de utiliteit. Door kwaliteit te leveren en gemaakte afspraken na te komen zijn er langdurige relaties met de opdrachtgevers opgebouwd.

Bijzonderheden
Naast de uitvoering van complete installaties voor verschillende opdrachtgevers verkoopt de onderneming ook prefab-installatiedelen en detacheert monteurs voor diverse specialisaties. Daarnaast is er een verkooppunt met een uitgebreid en professioneel assortiment met o.a. waterleidingen, ketels, fittingen, etc..    

Onderneming
De onderneming is gevestigd in een bedrijfspand in het zuiden van het land, wat in eigendom is van de huidige eigenaren. De opdrachtgevers van de onderneming bevinden zich doorgaans binnen een straal van 100 km en de opdrachten zijn in de meeste gevallen grote en langdurige projecten.

Medewerkers
Monteurs worden vaak voor langere tijd ingezet op een van de projecten en is de onderneming voor geruime tijd in de toekomst verzekerd van inkomsten die voortvloeien uit de opdrachten. Er is momenteel een ervaren team van circa 20 monteurs in vaste dienst en 22 monteurs in de flexibele schil. 

Reden verkoop
Eén van de eigenaren heeft aangegeven zijn aandeel in de onderneming (50%) te willen verkopen om de continuïteit van de onderneming te waarborgen.

Profiel koper
De potentiële koper dienst in beginsel gezocht te worden binnen de doelgroep van bedrijven of groepen die zich richten op gelijksoortige aanpalende disciplines en die uitbreiding zoeken of zich meer willen richten op dit marktsegment. Een MBI-kandidaat met affiniteit en bekendheid met de markt is mogelijk.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer wil in samenspraak met de koper afstemmen wat exact verkocht wordt.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Interesse om nader te verkennen of er kansen zijn?
Bij interesse ontvangen wij graag informatie over uw beweegredenen. Vervolgens kan er, na afstemming met onze opdrachtgever, een informatiememorandum gedeeld worden. Uiteraard behandelen wij uw gegevens vertrouwelijk. 

Omzet
€ 2,200,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Zuid Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26272
Rechtsvorm
B.V.