Bedrijf in detachering, interim-management en werving & selectie

Expert in financiële en HRM-functies


Beschrijving

De onderneming is actief in de detachering, interim-management en werving en selectie met een specialisatie in financiële en HRM-functies. Daarnaast is de onderneming actief met interim management, interim recruitment en outplacementtrajecten. Opdrachtgevers zijn organisaties in de profit en nonprofitsector. Daarbij beschikt de onderneming over een grote database met kandidaten die zij kan inzetten voor haar cliënten. De activiteiten vinden grotendeels plaats in de noordelijke helft van Nederland. Het aantal lopende opdrachten ligt op peil.

Financieel
Het bedrijf is volwassen, financieel gezond en stabiel door verschillende typen opdrachtgevers en levering van diverse dienstverlening. 

Bedrijfsvoering
De bedrijfsactiviteiten worden vanuit een werkmaatschappij verricht. Het werk wordt door een team van gedetacheerden en interimmers (deels medewerkers/deels freelance) uitgevoerd. Naast de huidige eigenaar is er geen personeel actief in de operationele organisatie.

Reden verkoop
De onderneming is stabiel met lopende opdrachten en is winstgevend en heeft de potentie om zich verder te ontwikkelen. De huidige aandeelhouder is gezien zijn leeftijd toe aan de overdracht van de onderneming. Hij zoekt een passende partij om de onderneming verder door te laten groeien. Daarbij is Verkoper bereid om via een warme overdracht de werkzaamheden over te dragen.

Mogelijke kopers
De onderneming zou goed passen bij een strategische partij die wil uitbreiden in deze niche in de detachering en werving en selectie van financieel en HRM-specialisten. Een alternatief is overname door een MBI-kandidaat die ervaring heeft in de branche en die wat betreft stijl past bij de onderneming.

Transactie
De voorgenomen transactie betreft 100% verkoop van de aandelen van de onderneming. Verkoper is bereid een warme overdracht te realiseren na de transactie. Overname in bedrijf heeft volledig verkoopmandaat. Op basis van een NDA is bij serieuze interesse een informatiememorandum beschikbaar.

Vraagprijs
De prijs voor de aandelen is bepaald op € 400.000.

Omzet

€ 760.000

Winst

€ 95.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Noord Nederland

Sector

Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#28233

Brookz 500

Schrijf je nu (gratis) in voor de Brookz 500 en ontvang begin december deze dubbeldikke jaargids in je brievenbus!

Schrijf je in!