Revolutionaire manier om koolstofnanobuizen (CNT) te synthetiseren

Bedrijf op het gebied van nanotechnologie zoekt partner/investeerder. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 650.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Industrie & productie
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29403

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Koolstofnanobuizen (Engels: carbon nanotubes of CNT) zijn een van de allotropen van koolstof en onderdeel van de groep fullerenen. Een koolstofnanobuis is een opgerolde laag grafeen, hol van binnen, waarbij de lengte tienduizenden malen groter kan zijn dan de diameter. Het bedrijf heeft het primaire doel voort te bouwen op de bestaande ontdekking van koolstofnanobuizen.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een nieuwe manier bedacht om CNT's te synthetiseren. Deze nieuwe synthesemethode zal de enorme sterkte en geleidingseigenschappen van CNT's, die nog niet door alle andere CNT-firma's zijn gerealiseerd, manifesteren.

Commercialisering
De commercialisering van het proces zal de ontwikkeling mogelijk maken van revolutionaire nieuwe vezels die de plaats zullen innemen van metalen, hoge-sterktepolymeren en koolstofvezel voor structurele toepassingen; alsook op halfgeleiders gebaseerde elektronica en sensoren. Met de uitvinding van de CNT-synthese staat het bedrijf op het punt om de multi-miljarden-dollar materiaal- en elektronica-industrie op zijn kop te zetten.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.