Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bedrijf in zakelijke financieringsdiensten

Geoliede machine met 2 FTE (naast DGA's)


Beschrijving

De onderneming verricht intermediairsdiensten op het gebied van zakelijke financieringen en opereert in een groeimarkt. Voor de huidige activiteiten zijn geen vergunningseisen vanuit de AFM of diploma vereisten.

Bijzonderheden
Het bedrijf is circa 10 jaar geleden opgericht en bestaat in huidige vorm met 2 DGA's circa 4 jaar. De reden van de verkoop is dat beide DGA's zich willen gaan richten op andere zakelijke activiteiten. De onderneming is gevestigd in Noord-Holland.

Mogelijkheden
Voor een ondernemer die in het bezit is van AFM vergunningen, zijn er naast de reguliere groei nog veel extra mogelijkheden tot omzetgroei gezien er op dit moment een aantal financiële producten ontbreken in het pallet van diensten. Voor zakelijke en particuliere klanten kunnen er nog veel extra/nieuwe producten worden aangeboden.

Netwerk en domeinnamen
Er is reeds een uitgebreid netwerk van lead-aanleveraars (no-cure no-pay basis), een uiterst professionele website met veel extra's, veel online exposure. Tevens zijn er ook nog diverse domeinnamen al jaren in het bezit die mogelijkheden tot nog veel meer exposure én leads bieden. Er is een uitgebreid CRM systeem aanwezig. Reeds bestaande klanten komen in veel gevallen binnen 5 jaar terug voor een dienst.

DGA
De onderneming is een geoliede machine die zonder de DGA's moeiteloos door blijft lopen; personeelsleden zijn kundig om omzet te genereren en leads te werven. Dagelijkse aanwezigheid is niet vereist.

Omzet
€ 335,000
Winst
EBIT € 150,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#27552
Rechtsvorm
B.V.