Bedrijf met uitontwikkeld "premium" antibacterieel reisproduct

Gezocht wordt naar een participatie voor Nederlands luxe lifestyle merk dat gespecialiseerd is in bacteriewerendheid
Bedrijf welke zich gefocust heeft op het ontwikkelen van bacteriewerende (reis)producten zoekt participatie. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 60.000

EBITDA

EBITDA € 20.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30812

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Bedrijf welke reeds voor het uitbreken van de pandemie zich gefocust heeft op het ontwikkelen van bacteriewerende (reis)producten is op zoek naar een participatie. 

Luxe lifestyle merk
Het betreft een Nederlands luxe lifestyle merk dat gespecialiseerd is in bacteriewerendheid. Comfort en welzijn van mens en natuur staan centraal bij het ontwikkelen van de producten.

Brand
Naam en logo hebben alleenrecht en zijn vastgelegd voor EU/UK. Registratie in Brussel bij CNCP voor registreren van cosmetische producten.

Doelgroep
Vanuit onderzoek is gebleken dat mensen meer bewust zijn van de gevolgen en risico’s van bacteriën en zullen daarom steeds vaker voor producten kiezen die hen beschermd hiervoor. De onderneming richt zich op de volgende doelgroep:

  • Man en vrouw tussen de 25-50 jaar oud.
  • Diversiteit, zoals Europeaans en Aziatisch.
  • Onze doelgroep is bezig met bewust gezond eten.

Groeikapitaal
Voor verdere groei van het bedrijf en het lanceren van nieuwe producten is groeikapitaal noodzakelijk en participatie gewenst met een partij die ervaring heeft met het uitbouwen van een merk.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!