Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bedrijfsconcept op de bouw van en installatie in woningen van ouderen

Gegarandeerde markt


Beschrijving

Het bedrijfsconcept is gericht op de bouw van en installatie in woningen van ouderen. Dit bedrijfsconcept is 5 jaar geleden ontstaan, echter loopt het huidige bedrijf van de ondernemer zeer goed en is er voor hem zelf geen tijd en geen reden meer om dit bedrijfsconcept uit de grond te trekken.

Bijzonderheden
Voorafgaand aan het idee om een bedrijf op te starten werd gezocht naar een gegarandeerde markt in de toekomst. Deze gegarandeerde markt was onze 1e prioriteit, vervolgens hebben wij gekeken welke toekomst behoeften er benodigd zijn in deze gegarandeerde markt.

Ouderenmarkt
De gegarandeerde markt voor de toekomst waar op ingespeeld wordt is de vergrijzing. Het aandeel ouderen in het jaar 2009 is 14% van de bevolking, het hoogtepunt zal uitgroeien tot 25% in 2040. Dit houd in dat in 31 jaar tijd een stijging plaats vind van 11%. Daarnaast is er sprake van dubbele vergrijzing, dit houd in dat er binnen de groep van 65-plussers het aandeel 80-plussers het sterkste stijgt. Gemiddeld is dit een stijging van 0,35% per jaar. Per jaar komen er dus 17.000.000 x 0,35% = 59.500 ouderen boven de 65 jaar bij. Een belangrijk bijkomend gegeven is dat de meeste ouderen boven gemiddeld vermogend zijn.

Concept
Het concept voorziet in het levensloopbestendig maken van woningen in de particuliere markt en de daarbij komende randzaken. Concept wordt geleverd incl. een zeer bijpassende naam, website en bedrijfsplan.

Gezocht naar
Gezocht wordt naar een geschikte kandidaat / bedrijf die het ziet zitten om dit uit de grond te trekken, alle opties staan open. Bij uitzondering geschikt voor een middelgroot installatie bedrijf die zijn business wilt uitbreiden / markt aandeel wilt vergroten. Alleen de naam en website al zullen zorgen dat je met de juiste promotie marktleider kan worden in jouw omgeving.

Aantal FTE
1
Regio
Noord Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26864
Rechtsvorm
Geen rechtsvorm