Bedrijfskundig en financieel adviesbureau

Gezocht wordt naar partners ter uitbreiding van kantorennetwerk
Landelijke organisatie zoekt een zelfstandig partner/MBI kandidaat voor verdere expansie. Neem contact op via Brookz voor meer informatie
OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

51-100

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28706

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Deze succesvolle landelijke organisatie is al bijna 40 jaar actief in de markt van bedrijfsadvies. Met 33 kantoren en ca. 80 partners wil de organisatie sterk expanderen. Hiervoor zoekt ze zelfstandige partners ter toetreding. De locatie is geheel Nederland.

Kerncijfers
Minimale eigen inbreng van € 15.000 is noodzakelijk voor de financiering van de praktijk.

Bijzonderheden
De organisatie is gespecialiseerd in het opstellen, implementeren van meerjarenplannen en financieringsrapporten voor MKB (5-150 FTE). Daarnaast begeleidt deze organisatie bij bedrijfsovernames.

Kansen
Vanuit de eigen onderneming kan de nieuwe partner gebruik maken van de voordelen van een overkoepelende organisatie, zoals een doeltreffend opleidingsprogramma. De reputatie van de organisatie in de markt is zeer goed te noemen.

Profiel koper
De gezochte kandidaat beschikt over een academisch of HBO niveau, zoals een bedrijfskundige of financiële (bank-)achtergrond. De persoon beschikt over ruime generalistische ervaring, commerciële capaciteiten en een ondernemersmentaliteit. Verdere trefwoorden zijn analytisch, representatief, punctueel, open en doorzetter.

Reden verkoop
De organisatie maakt de stap naar de volgende (groei) fase.

Transactievorm
Dit wordt in onderling overleg bepaald.

Geschikt voor
Het bedrijf is interessant voor ondernemende MBI kandidaten.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategie├źn. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.