Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Beleggingsobject centrum Kampen

Zowel op de begane grond als de verdiepingen terrassen gelegen


Beschrijving

Beleggingsobject

In de oude Hanzestad Kampen, aan de IJsselkade ligt dit horecabedrijfspand. De IJsselkade (beschermd stadsgezicht) wordt wel één van de mooiste stadsgezichten van Nederland genoemd.

Indeling
Op de begane grond, met een oppervlakte van ca 290 m2, zijn het restaurant, de keuken en de algemene ruimten gesitueerd. Op de verdieping ligt een zaal met een oppervlakte van ca. 135 m2 alsmede toiletgroepen. Op de tweede verdieping is de bedrijfswoning gelegen. De woning heeft een woonkamer met open keuken, drie slaapkamers en sanitaire voorzieningen.

Terrassen
Voor het bedrijf zijn, zowel op de begane grond als de verdiepingen terrassen gelegen die een mooi uitzicht geven op de rivier de IJssel en de daar afgemeerde “bruine vloot”. De staat van onderhoud van het pand is goed.

Gebruik
In het pand wordt al van oudsher een restaurant geëxploiteerd. De huidige ondernemer voert sinds 9 jaar een middenklasse restaurant formule. Er is sprake van een stabiele exploitatie.

Huurcontract
Het object wordt verhuurd aan een brouwerij die het onderverhuurt aan de horeca ondernemer. De lopende huurovereenkomst is ingegaan op 11 mei 2004. De huur bedraagt € 59.412,= per jaar. (Excl. BTW)

Bestemming
Binnen het vigerend bestemmingsplan (Centrum) is de bestemming van het object “Horeca tot en met categorie 3”