Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Beleggingssysteem financiële markten

Gebaseerd op algoritmes die de fluctuaties op de financiële markten verwerken


Beschrijving

De ondernemer heeft een uniek financieel trading systeem laten ontwikkelen, geheel laten uitwerken en in de praktijk gebracht.

Systeem
Het systeem draait reeds 15 jaar met een rendement op jaarbasis van 25% of hoger voor alle deelnemers. Vanzelfsprekend zijn deze resultaten aantoonbaar. Het systeem is gebaseerd op algoritmes die de fluctuaties op de financiële markten verwerken. Beleggers deponeren hun inleg bij een door hen zelf te kiezen broker, vervolgens wordt het trading systeem aan het systeem van de broker gekoppeld.

Bijzonderheden
Deze programmatuur is bewezen wereldwijd uniek, veilig en uitermate rendabel, en niet of nauwelijks aan beurstrends/politiek onderhevig. Volatiliteit en daarmee het aantal transacties zijn wel van invloed.

Performance fee
De huidige ondernemer ontvangt een royale performance fee over het door de beleggers daadwerkelijk behaalde rendement. Beleggers nemen deel voor minimaal € 100.000, zodat geen sprake is van een prospectusplicht of vergunningsverplichting.

Overnameprijs
De prijs voor overname van dit systeem is in lijn met de uniciteit van het systeem. Deelname als belegger met eventueel optie tot overname bespreekbaar.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 4,000,000
Winst
EBITDA € 1,000,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Locatie anoniem
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26294