Zoekt investeerder / strategische koper

Beveiligings- en bewakingsdienstverlening voor gemeenten, zorginstellingen en MKB bedrijven ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 4.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

51-100

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29387

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een in Zuid-Nederland opererend snelgroeiend bedrijf dat actief is in de beveiligings- en bewakingsdienstverlening. Meer specifiek is het bedrijf de laatste jaren sterk gegroeid in de dienstverlening aan gemeenten en zorginstellingen. Tot het klanten bestand behoren naast (een nog steeds groeiend aantal) gemeenten en zorginstellingen ook bedrijven uit het MKB.

Covid-19
Ondanks de Covid19-crisis heeft het bedrijf in 2020 in tegenstelling tot de ontwikkelingen in de beveiligingsbranche als geheel wederom een groei doorgemaakt. De vooruitzichten voor 2021 duiden, gelet op de in 2020 nieuw geacquireerde klanten zelfs op een verdere versnelling van het groeitempo.

Kerncijfers
De omzet ligt tussen de € 4 en € 6 mln met een EBITDA van 15-20%.

Reden van verkoop
De huidige DGA heeft naast het beveiligingsbedrijf ook andere activiteiten waar hij meer aandacht aan wil schenken. Om dat (financieel) mogelijk te maken overweegt hij gehele dan wel gedeeltelijke verkoop van de aandelen. Betrokkenheid van de DGA na verkoop van het bedrijf is zeker bespreekbaar.

Personeel
Het aantal medewerkers ligt tussen de 80-100.

Geschikt voor
Een belegger dan wel voor een strategische koper.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.