Met goede rendementen

De onderneming houdt zich bezig met de veiligheidszorg voor overheden en bedrijfsleven. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29063

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is in 2013 door de huidige ondernemer gestart, nadat hij in loondienstverband al een groot aantal jaren in deze branche werkzaam was. De onderneming houdt zich bezig met de veiligheidszorg voor overheden en bedrijfsleven op diverse deelgebieden zoals objectbeveiliging, zorgbeveiliging, calamiteitendiensten (24/7), retailbeveiliging, evenementenbeveiliging, parkeerbeheer en verkeersregelaars alsmede receptie- en portiersdiensten.

Werkgebied
Het werkgebied van de onderneming bestrijkt geheel Limburg.

Opdrachtgevers
De opdrachtgevers van de onderneming zijn allemaal ondernemingen, leisure, overheden, verenigingen en stichtingen. Het omzet wordt volledig B2B gegenereerd. De ondernemer heeft een eigen innovatief ontworpen systeem bedacht, waarmee de opdrachtgever 24/7 inzichtelijk heeft wat er tijdens de opdracht gebeurt.

Contracten
Voor het overgrote deel zijn er met de opdrachtgevers contracten afgesloten voor onbepaalde tijd. 

Ondernemer
De ondernemer is fulltime actief binnen de onderneming en is verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het tactisch beleid. Zijn echtgenote is enkele uren onbezoldigd werkzaam en assisteert bij de administratieve werkzaamheden en personele aangelegenheden.  

Medewerkers
Naast de ondernemer zijn er per heden 25 werknemers werkzaam in de onderneming. Er is een operationeel manager die voornamelijk actief is in de operatie en de directie vervangt bij afwezigheid. Het personeel wordt voor het grootste deel ingehuurd. Ook heeft de onderneming de beschikking over een aantal vaste freelance medewerkers.

Reden verkoop
De ondernemer heeft er voor gekozen zijn leven een andere invulling te geven. Opvolging wordt gezocht in de vorm van een strategische, danwel een MBI-kandidaat met voldoende kennis en affiniteit met de branche en de markt, waarbij de huidige eigenaar heeft aangegeven een functie als relatiebeheerder in combinatie met een deel operationele aansturing te ambiëren in de organisatie van de overnemende partij.

Bedrijfspand
De onderneming is gevestigd in een representatief en gunstig gesitueerd bedrijfspand en huurt hier twee kantoorruimten. Het huidig huurcontract is dagelijks opzegbaar. 

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.