'Success Centre Nederland' welke tot 2017 actief is geweest

Aangeboden wordt zijn bewezen concept 'Success Centre Nederland' dat hij tot 2017 heeft gebruikt. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Groothandel
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29089

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

Vele jaren heeft de eigenaar van het concept met zijn bedrijf 'Success Centre Nederland' in Nederland goed geboerd. In zijn topjaren als ZZP'er had hij een omzet van ca. € 250.000,- en een winst van € 150.000,-.

Makelaardij
Door een burn-out is de eigenaar 1,5 jaar uit de roulatie geweest. In 2017 is hij gaan studeren voor makelaar o.z.. In 2019 heeft hij een makelaardij opgericht, exclusief wonen in Nederland, opgericht. Daarnaast is hij 'Success Teacher & Troubleshooter' voor bedrijven onder eigen naam.

Concept
Aangeboden wordt zijn bewezen concept 'Success Centre Nederland' dat hij tot 2017 heeft gebruikt. Een andere ondernemer (m/v) kan dit concept gebruiken om gelijk start te maken met een nieuwe onderneming in de werving en selectiebranche.

Waaruit bestaat het concept dat u kunt kopen?

  • De naam 'Success Centre Nederland' (veel ondernemers, directeuren en zakenmensen (m/v) kennen het concept). Success Centre Nederland heeft veel mensen geholpen.
  • Een bewezen concept voor consultancy, coaching, training, werving, selectie en interim-management op het gebied van verbetering van de sales, management, leiderschap en communicatie.
  • Gedurende alle jaren is 'Success Centre Nederland' altijd een goede en professionele naam in de B2B en binnen de overheid geweest.
  • Complete huisstijl met vernieuwend logo
  • De domeinnaam: www.successcentre.nl
  • De domeinnaam: www.successcentre.eu
  • Géén overname cliënten
  • Géén lopende omzet
  • Mogelijkheid om als ZZP'er hiermee aan de slag te gaan, maar ook om er als ondernemer een bedrijf van te maken.

Vraagprijs
De vraagprijs voor bovenstaande bedraagt € 22.000,- excl. 21% BTW.

Voor wie geschikt?
De naam en het concept van 'Success Centre Nederland' is zeer geschikt voor ondernemende mensen die altijd al ondernemer hebben willen worden of ondernemers (m/v) die wat anders willen gaan doen in hun leven.

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.