Bewezen concept werving, selectie, coaching, training & interim-management

'Success Centre Nederland' welke tot 2017 actief is geweest


Beschrijving

Vele jaren heeft de eigenaar van het concept met zijn bedrijf 'Success Centre Nederland' in Nederland goed geboerd. In zijn topjaren als ZZP'er had hij een omzet van ca. € 250.000,- en een winst van € 150.000,-.

Makelaardij
Door een burn-out is de eigenaar 1,5 jaar uit de roulatie geweest. In 2017 is hij gaan studeren voor makelaar o.z.. In 2019 heeft hij een makelaardij opgericht, exclusief wonen in Nederland, opgericht. Daarnaast is hij 'Success Teacher & Troubleshooter' voor bedrijven onder eigen naam.

Concept
Aangeboden wordt zijn bewezen concept 'Success Centre Nederland' dat hij tot 2017 heeft gebruikt. Een andere ondernemer (m/v) kan dit concept gebruiken om gelijk start te maken met een nieuwe onderneming in de werving en selectiebranche.

Waaruit bestaat het concept dat u kunt kopen?

  • De naam 'Success Centre Nederland' (veel ondernemers, directeuren en zakenmensen (m/v) kennen het concept). Success Centre Nederland heeft veel mensen geholpen.
  • Een bewezen concept voor consultancy, coaching, training, werving, selectie en interim-management op het gebied van verbetering van de sales, management, leiderschap en communicatie.
  • Gedurende alle jaren is 'Success Centre Nederland' altijd een goede en professionele naam in de B2B en binnen de overheid geweest.
  • Complete huisstijl met vernieuwend logo
  • De domeinnaam: www.successcentre.nl
  • De domeinnaam: www.successcentre.eu
  • Géén overname cliënten
  • Géén lopende omzet
  • Mogelijkheid om als ZZP'er hiermee aan de slag te gaan, maar ook om er als ondernemer een bedrijf van te maken.

Vraagprijs
De vraagprijs voor bovenstaande bedraagt € 22.000,- excl. 21% BTW.

Voor wie geschikt?
De naam en het concept van 'Success Centre Nederland' is zeer geschikt voor ondernemende mensen die altijd al ondernemer hebben willen worden of ondernemers (m/v) die wat anders willen gaan doen in hun leven.

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Groothandel, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#29089

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!