Bezorg-app zoekt investeerders

Met eerlijke/transparante commissies

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet Op aanvraag
FTE 2-5
Beschrijving

In Nederland bestaan maar een aantal aanbieders van bezorg-apps. De commissie die een restauranthouder betaalt om aangesloten te zijn bij de huidige bezorg-apps is enorm. Daarom is er een nieuwe bezorg-app ontwikkeld, deze is klaar voor gebruik. De commissie voor de restauranthouders is eerlijk en transparant.

Funding
Er is inmiddels een funding gestart (digitale aandelen) van € 250.000, daar staan aandelen van de onderneming tegenover als beloning. Om het concept op te schalen en het concept uit te rollen in Nederland is er meer kapitaal nodig voor marketing en het uitbouwen van het team. Daarbij zijn we ook nieuwe producten aan het ontwikkelen. Daarom kiezen we ervoor om aandelen uit te geven in ruil voor extra kapitaal.

Mede-eigenaar
Als investeerder wordt u mede-eigenaar van het bedrijf, en gaat u alle activiteiten van het bedrijf meebeleven. Via het digitaal platform worden de investeerders voortdurend op de hoogte van nieuwtjes, uitdagingen, behaalde resultaten, toekomstplannen, enzovoorts.

Huidige investeerders
Op dit moment zijn er al diverse investeerders, waaronder een professionele voetballer.

Brookz Sectormonitor IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling
Wil je een bedrijf kopen of je bedrijf verkopen in de sector IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling? Daar kan deze Brookz Sectormonitor voor de IT-dienstverlening & Softwareontwikkeling jou bij helpen.

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Omzet Op aanvraag
FTE 2-5