Bloemenkiosk (inclusief opstallen)

Gevestigd in Kennemerland


Beschrijving

Een detailhandel in verkoop van bloemen, planten en aanverwante artikelen, gevestigd op een A-locatie. Het bedrijf wordt geëxploiteerd middels een bloemenkiosk en heeft een jarenlange succesvolle status en beschikt over langdurige huurrecht/opstalovereenkomst met de gemeente. De onderneming bestaat al ruim 40 jaar, beschikt over veel vaste klanten en is gekend om haar uitstekende service.

Bijzonderheden
Er geldt een doorlopende overeenkomst met de gemeente: hierin is een (doorlopend) huurrecht van de grond vastgelegd. Tevens is hierin het van huurrecht afhankelijke recht van opstal opgenomen. Bij de overname is inbegrepen de complete bloemenkiosk, inclusief verschillende inventarisstukken.

De kiosk
De kiosk is 8 jaar geleden gebouwd op de huidige locatie en beschikt onder meer over vaste energie/wateraansluitingen, vloerverwarming, toiletruimte, wifi en parkeermogelijkheid.

Kerngegevens
Overname personeel is in overleg te bepalen. De omzet bedraagt ruim € 300.000, met een gezond bedrijfsresultaat.

Reden voor verkoop
De verkopende ondernemer heeft een leeftijd bereikt waarop hij de onderneming wenst te verkopen. De eigenaar is zeker bereid de overname gedurende een bepaalde periode te begeleiden.

Geschikt voor
Dit is een prima kans voor een bestaand bedrijf om haar activiteiten uit te breiden. Daarnaast is het
tevens geschikt voor een MBI-kandidaat.

Vraagprijs
De vraagprijs bedraagt € 295.000.

Omzet

€ 300.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Detailhandel

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

Eenmanszaak

Profielnummer

#29612

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!