Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bouwbedrijf met een vakbekwaam team van 25 medewerkers

Actief in nieuwbouw en verbouw


Beschrijving

Allround bouwbedrijf actief in Midden Nederland is op zoek naar een overnamekandidaat.

Bijzonderheden
Bedrijf is actief in de bouw van bedrijfspanden en woningen, zowel kleine als grootschalige projecten. Opdrachtgevers betreffen bedrijven, gemeenten, instellingen en particulieren, hoofdzakelijk binnen een straal van 20 km rond de vestigingsplaats. De onderneming bestaat meer dan 50 jaar.

Team
Beschikt over een vakbekwaam team van ruim 20 werknemers (gemiddelde leeftijd ca. 40 jaar). De afhankelijkheid van de directie is laatste jaren afgenomen door overheveling van taken als planning, aansturing werkvoorbereiding etc. naar ervaren medewerkers.

Redenen van verkoop
leeftijd en andere interesses. De directie wil na de verkoop van het bouwbedrijf aandacht meer gaan besteden aan het gelieerde vastgoed ontwikkelingsbedrijf, waarvan het bouwbedrijf in de komende jaren ook kan profiteren.

Transactievorm
Aandelentransactie in combinatie met huur of koop van het materieel en een huurcontract voor het vastgoed. Dit betreft een ruim bedrijfspand en buitenterrein.

Geschikt voor
Bouwbedrijven die willen groeien, of bijvoorbeeld een ruimer bedrijfspand en buitenterrein zoeken en MBI-kandidaten met voldoende kennis, ervaring en eigen middelen. Voor geschikte MBI-kandidaten is een gefaseerde overname bespreekbaar. 

Omzet
€ 5,000,000
Aantal FTE
21-50
Regio
Midden Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26402
Rechtsvorm
B.V.