Werkzaam voor o.a. zorginstellingen, gemeenten/provincie, bedrijven

Allround bouwbedrijf in de regio Zwolle en het grensgebied van Gelderland en Overijssel is op zoek naar een overnamekandidaat. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#25703

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Allround bouwbedrijf in de regio Zwolle en het grensgebied van Gelderland en Overijssel is op zoek naar een overnamekandidaat. Het betreft een bedrijf actief in de bouw van vrijstaande woningen, bedrijfspanden en het verbouw-, onderhoud- en renovatiesegment.

Omzet
Onderneming heeft een omzet van ca. 2 miljoen euro.

Opdrachtgever
De opdrachtgevers bestaan uit zorginstellingen, gemeenten/provincie, bedrijven, diverse VvE’s, vastgoedbeheerders en particulieren.

Personeel
Het personeel is zeer vakkundig en professioneel en bestaat uit ca. 10 personen. 

Pand
Het door het bedrijf gebruikte bedrijfspand, op zichtlocatie, met kantoorruimte is te huur, te koop of kan eventueel buiten de overname blijven.

Huidige directie
In onderling overleg is de directie bereid om na de overname betrokken te blijven.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.