Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Bouwmarkt / doe het zelf zaak

Gelegen in een woonwijk


Beschrijving

Zelfstandige Bouwmarkt handelt sinds 50 jaar in Doe-Het-zelf artikelen zoals verf, hout, ijzerwaren, gereedschappen etc en vuurwerk. Het bedrijfspand is gelegen in een woonwijk met enkele andere bedrijven. Het bedrijf beschikt over een inventaris met zaaginstallatie, verfmengmachines en een netwerk met computers.

Onderneming
Vloeroppervlak is circa 1000 m2. Er zijn voldoende parkeerplaatsen maar er is geen buitenterrein voor opslag van materialen. Het bedrijf is goed bereikbaar met vrachtwagens. Er zijn zelfstandige, goed ingevoerde en vriendelijke verkopers die doordrongen zijn van het belang van servicegerichtheid naar de klanten.

Bijzonderheden
Het bedrijf beschikt over een eigen automatiseringssyteem, logistiek, kassasysteem, facturatie boekhouding, loonadministratie en over een webshop. Er zijn goede relaties met toeleveranciers, zodat gunstig ingekocht kan worden. Het pand is in eigendom en kan gekocht of gehuurd worden.

Overname
Met de overname zal een bedrag gemoeid zijn van ca € 260 000 zijnde voorraden en materiële activa. Het bedrijf is te koop wegens de leeftijd van de ondernemer en omdat er geen opvolging is.

Omzet
€ 400,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Midden Nederland
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Profielnummer
#23180
Rechtsvorm
VOF