Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Branche software (SAAS) planning & facturatie

Toepasbaar in meerdere branches


Beschrijving

De software helpt bedrijven op een gebruiksvriendelijke manier bij de planning en facturatie. Reserveringen worden automatisch afgeboekt van het klanttegoed en/of klaargezet voor facturatie. Doordat alle reserveringen altijd worden gefactureerd ontstaat er nooit omzetverlies door het niet factureren van reserveringen.

Software
De software is in één branche (in NL) actief, werkt met een abonnementenstructuur en heeft daarbij in 2018 een recurring omzet à € 40.000 excl. BTW Er is nog veel groeipotentieel door uit te breiden naar nieuwe branches.

Toepasbaarheid
Software (SAAS) voor reserveren en factureren met een toepasbaarheid in diverse branches. Ook kan de software internationaal worden aangeboden.

Bijzonderheden
De oplossing is winstgevend en is voorbereid op groei van afnemers/klanten. 1 FTE is voldoende voor het door ontwikkelen van de software binnen de onderneming. De focus heeft voornamelijk gelegen op het ontwikkelen van het softwarepakket incl. bijbehorende koppelingen. Gezocht wordt een koper die de oplossing verder wil ontwikkelen en aanbieden aan afnemers/klanten. Verkoper is bereid mee te werken aan een soepele overgangsperiode.

Omzet
€ 42,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Automotive, transport & logistiek, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#23927
Rechtsvorm
VOF