Branding & design-ontwerpbureau

Zoekt MBI'er of business partner voor volgende fase


Beschrijving

Het betreft een gespecialiseerd branding & design-ontwerpbureau met 5-10 medewerkers gevestigd in Amsterdam. De kracht van het ontwerpbureau ligt bij het ontwikkelen en ontwerpen van innovatieve concepten. Tevens help de onderneming haar klanten met merk- en formuleontwikkeling in de continu veranderende wereld. Derhalve zoekt de onderneming een business partner/MBI-kandidaat om samen te gaan. Het gezamenlijke doel is om het aanbod te kunnen verbreden en de productie te verhogen.

Bijzonderheden
De klantenportefeuille bestaat uit gerenommeerde klanten binnen de sectoren retail (food en non-food), zorg en serviceorganisaties. Klanten kunnen zowel fysiek als online actief zijn. De onderneming heeft een stabiele basis met een omzetniveau van circa € 1,5 miljoen.

Profiel koper
De voorkeur gaat uit naar een partner welke specifieke kennis heeft op het gebied van branding en design binnen retail, zorg- en/of serviceorganisaties. De wenselijke business partner kan een soortgelijke organisatie betreffen welke samen met de onderneming kan bouwen aan verdere groei. Ook organisaties met aanpalende activiteiten zoals bijvoorbeeld service design of customer journey mapping zijn ook erg passend. Een MBI-kandidaat met kennis van branding en design en met business development/sales kwaliteiten zou ook zeer goed matchen.

Participatie
Het wordt als een pré beschouwd als de MBI-kandidaat openstaat om op termijn te participeren in de onderneming. Dit betreft dan ook een belangrijk onderdeel van de beoogde samenwerking.

Omzet

€ 1.500.000

Aantal Fte

6-10

Regio

West Nederland

Sector

Media, reclame & communicatie

Type Klanten

B2B

Profielnummer

#29313

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!