Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Breed georiënteerd opleidingsinstituut

Breed pakket opleidingen en uiterst flexibele examineringsformule


Beschrijving

De onderneming bestaat reeds meer dan 18 jaren en is een zeer breed georiënteerd opleidingsinstituut wat opleidingen verzorgt op het gebied van ICT, Administratief, VCA Basis/VOL, Horeca, en Microsoft Office.

Bijzonderheden
Opleidingen worden zowel binnen het eigen instituut gegeven, online als ook op locatie. De onderneming staat met meer dan 3000 verschillende examens die worden afgenomen bekend als een van de grootste onafhankelijke examen instituten van het land. Er worden tevens ca 700 verschillende opleidingen online aangeboden.

Opdrachtgevers
Men is actief voor Nederlandse en buitenlandse opdrachtgevers. Door de moderne en flexibele opzet en de inzet van gekwalificeerd personeel heeft men een zeer kostenefficiënte organisatie opgetuigd.

Doelgroep
Doelgroep is de landelijke opleidingsmarkt en behoefte en de steeds verder toenemende vraag naar geschoold personeel. De onderneming richt zich speciaal op instappers en herintreders.  

Medewerkers
De onderneming beschikt momenteel over 0,5 FTE exclusief de DGA. Waar nodig wordt gebruik gemaakt van ZZP-ers.

Groeipotentie
De onderneming heeft door de no nonsens aanpak en de flexibele opzet de crisisjaren goed doorstaan en heeft in de afgelopen jaren weer een hele mooie groei laten zien.

Kerncijfers
Omzet over 2018 is met ca € 275.000 met een (genormaliseerde) Ebitda van ca 22%. Verwachtingen voor de komende jaren zijn goed.

Omzet
€ 300,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Oost Nederland
Sector
IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#27200