Broodconcept met hoge voedingswaarde

Recept met veel potentie in B2B-markt
Broodconcept dat beschikt over een hoge voedingswaarde met uniek recept met veel potentie. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 350.000

EBITDA

EBITDA € 100.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Agri & food

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29927

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Bewezen broodconcept dat beschikt over een hoge voedingswaarde waarmee sprake is van een gezond en voedzaam broodproduct, zoekt koper om het concept naar een volgende fase uit te bouwen.

Activiteiten
De activiteiten van de onderneming bestaan uit het ontwikkelen, produceren en verkopen van brood met een unieke samenstelling (bevat o.a. micro en macro organismen), waardoor het een hoge voedingswaarde kent en gezond is.

Locatie
Het product wordt geproduceerd in een bakkerij in Noord-Nederland welke gehuurd wordt van een externe partij. De bakkerij heeft een eigen koelcel en gezien het feit dat de voedingswaarde behouden blijft door deze in te vriezen, is het bedrijf zeer schaalbaar. Daarnaast kan er elders geproduceerd worden.

Klanten
De klanten van de ondernemers bestaan uit consumenten, sportverenigingen, ziekenhuizen, verpleeghuizen en horeca

Bijzonderheden
Met een grotere marketingfocus kan het bedrijf aanzienlijk groeien.

Reden verkoop
De huidige eigenaar heeft ruim vijf jaar geïnvesteerd in de ontwikkeling van het concept en zoekt vanwege zijn leeftijd een koper die het product breed de markt in kan zetten, zodat meer consumenten en instellingen kunnen profiteren van het gezonde product.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!