Café/bistro/restaurant (Spanje)

Op locatie aan de Costa Blanca

Op locatie aan de Costa Blanca midden in Albir. Ter overname, neem contact op via Brookz

Omzet € 250.000

Winst € 70.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie

RegioMidden Spanje

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Omzet € 250.000
FTE 2-5
Beschrijving

Op een locatie in Albir aan de Costa Blanca doorgaande weg recht in het zicht, naar Benidorm of Altea, hebben wij dit mooie Restaurant in de verkoop terras 52 stoelen binnen 20 stoelen. Deze is ruim 3 jaar geleden compleet ingericht restaurant, en draait op lokale gasten en de  overwinterraars en de vaste inwoners Nederlanders Noren en Zweden Belgen en Engelsen.

Bijzonderheden
Mooie, warme zaak en 100% startklaar en voldoet geheel aan alle eïssen van deze decennia. Dus kortom zoals wij dit noemen is dit, sleutel-klaar. Een unieke overname kans voor ondernemers-echtpaar of startende ondernemer. Momenteel 5 dagen geopend. Uitermate geschikt om 6 of 7 dagen te openen nu 2 dagen gesloten, en mag ook open op de dagen.

Bedrijfsinformatie
De keuken is geheel compleet met inductie platen, frituur bakplaat en grote ovens, koelwerkbanken, vaat was hoek, koelkasten en vriezer koffiemachine, Touchscreen kassa, professionele airco, echt alles. De meter kast is geheel op nieuw ingedeeld en iedere stopcontact of stroom punt heeft een schakelaar. 

Mogelijkheden
Ook zeer geschikt voor een ander concept. En een gegarandeerde succes factor van emigratie. Een gouden kans voor een horeca stel, die lekker rustig onder de Spaanse zon wil genieten. De koopsom is inclusief alle meubels inventaris en de SL. Ook in overleg met een snelle opstart via de notaris, deze is compleet en vooraf gecontroleerd door 2 partijen. Geen verplichtingen of contracten. Huurovereenkomst loop af in 2030.

Omzet € 250.000

Winst € 70.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie

RegioMidden Spanje

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B
Omzet € 250.000
FTE 2-5