Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Cafetaria/horecagelegenheid in Twente

Verkoop van activiteiten en pand op mooie locatie, pand tevens te gebruiken als woonhuis


Beschrijving

De aangeboden onderneming is actief als cafetaria in de branche van Horeca, toerisme & recreatie. De belangrijkste ondernemingsactiviteiten betreffen het exploiteren van een cafetaria in Twente.

Potentie
Vanwege de leeftijd van de ondernemers is de onderneming op dit moment slechts 2 à 3 dagen per week geopend, daardoor draait de onderneming op dit moment circa EUR 60-70k omzet per jaar. Bij volledige openstelling kan deze omzet verhoogd worden tot € 200k. De ondernemersbeloning per jaar is € 50k.

Bijzonderheden
De onderneming onderscheidt zich door haar goede ligging naast een druk winkelcentrum, klantvriendelijkheid en op ambachtelijke wijze gemaakte producten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel voor deze onderneming. Naast dat het pand gebruikt kan worden om de exploitatie van het cafetaria voort te zetten, kan het pand ook volledig gebruikt worden als woonhuis.

Reden verkoop
De huidige aandeelhouders hebben geen bedrijfsopvolging in familiaire sfeer en willen zich omwille hun leeftijd in de toekomst op andere activiteiten gaan richten. Zij zijn tevens de enige werknemers.

Omzet
€ 70,000
Aantal FTE
1
Regio
Oost Nederland
Sector
Agri & food, Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2C
Profielnummer
#27273
Rechtsvorm
VOF