Ook actief in marketing en online marketing

Actief als callcenter, acquisitiekantoor, marketingkantoor en in online marketing werkzaamheden voor MKB. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 150.000

EBITDA

€ 35.000

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29204

RECHTSVORM

Eenmanszaak

Beschrijving

De onderneming is actief als callcenter, acquisitiekantoor, marketingkantoor en in online marketing werkzaamheden voor het MKB.

Bijzonderheden
Er wordt gewerkt vanuit abonnementen met 1 vaste medewerker en 3 op afroepbasis.

Activiteiten
Het bedrijf bestaat meer dan 10 jaren en onderscheidt zich door full service te werken voor haar klanten. Het bedrijf is gespecialiseerd in koude acquisitie, telefoondiensten en online marketing werkzaamheden.

Vaste klanten
Door het hebben van vaste klanten heeft de onderneming een bepaalde continuïteit. De medewerkers werken zelfstandig en vanuit huis. Door het werken in de cloud is het voor de klanten zeer inzichtelijk wat het bedrijf voor ze doet en hoe ze het doen. Door met de klanten samen te werken als verkoop team wordt het beste resultaat behaald.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.