Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Caravan- en kampeercentrum in Zuid-Holland

Kampeerwinkel met een breed assortiment


Beschrijving

De belangrijkste ondernemingsactiviteiten betreffen de verkoop van nieuwe en gebruikte caravans. Daarnaast beschikt de onderneming over een werkplaats waarin het uitvoeren van schadeherstel- en onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd en is er de beschikking over een kampeerwinkel met een breed assortiment.

Bijzonderheden
De onderneming heeft een sterke naam in de regio welke staat voor het aanbieden van gerenommeerde dealerschappen, servicegerichtheid en een ruim en volledig aanbod, van nieuwe- en gebruikte caravans tot aan kampeerartikelen. 

Kerncijfers
De omzet is in de periode 2015 – 2018 redelijk stabiel tussen € 2.000.000 - € 2.300.000 (EBITDA 10.000 - 100.000). Het bedrijf beschikt over een ervaren, loyaal en vakkundig team van circa 6 medewerkers. Daarnaast beschikt de onderneming over een flexibele schil van oproepkrachten om pieken op te kunnen vangen.

Locatie
De activiteiten worden uitgevoerd vanuit een goed bereikbare locatie, met een ruime showroom en werkplaats. Het vastgoed wordt gehuurd van een externe partij. 

Geschikt voor
De onderneming is met name interessant voor een strategische koper die in staat is om synergiën te realiseren. Daarnaast is de onderneming interessant voor een ondernemende MBI kandidaat.

Aangeboden belang en transactievorm
De huidige eigenaar is voornemens om 100% van de aandelen te verkopen, echter een activa/passiva transactie is ook bespreekbaar.

Reden verkoop
De huidige aandeelhouder vindt dat de onderneming een nieuwe frisse wind verdient om de huidige en toekomstige kansen ten volle te kunnen benutten en zo het bedrijf verder te laten groeien. Het is bespreekbaar dat de huidige directie verbonden blijft aan de onderneming na overname.

Omzet
€ 2,200,000
Winst
EBITDA € 50,000
Aantal FTE
6-10
Regio
West Nederland
Sector
Automotive, transport & logistiek, Horeca, toerisme & recreatie
Profielnummer
#27191