Coating- en spuitspecialist

Aanbrengen van beschermende coatings op voertuigen en (zeer grote) objecten
Coatings- en spuitspecialist gevestigd in Zuid-Holland ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30504

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf is gespecialiseerd in spuitwerk (en divers schadeherstel) en het aanbrengen van beschermende coatings op voertuigen en (zeer grote) objecten. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het poedercoaten van objecten.

Bijzonderheden
Het bedrijf bestaat ruim 25 jaar. De werkzaamheden in de niche worden uitgevoerd voor zakelijke opdrachtgevers (inclusief overheden) en voor de particuliere markt.

Bedrijfslocatie
De bedrijfslocatie is centraal gelegen in Zuid-Holland en beschikt over een kantoor, kantine, werkplaats, spuitcabines en magazijn.

Meer informatie
De inventaris (inclusief cabines) is up-to-date en voldoen aan de milieueisen. Het bedrijf heeft een goede regionale naamsbekendheid. De bedrijfslocatie is (extern) gehuurd. De huidige bedrijfslocatie biedt ruim de mogelijkheid om de hogere omzetvolumes te realiseren. Het bedrijf is aangesloten bij gerenommeerde kwaliteitsborgings- en keuringsinstanties.

Omzet
Het omzetniveau bedraagt circa € 600.000 op jaarbasis. Door aanvullende dienstverlening is eenvoudig een verdere groei van de omzet te realiseren. Buiten de eigenaar zijn 4 werknemers werkzaam.

Reden voor verkoop
De ondernemer is vanwege gebrek aan opvolging op zoek naar een geschikte overnamekandidaat waarbij de huidige eigenaar bereid is mee te werken aan een goede en soepele overdracht van het bedrijf aan zijn opvolger.

Aangeboden belang
De ondernemer wenst 100% van de aandelen te verkopen.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!