Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Commercieel architectenbureau met goede naam in de branche

Een loyale kring van vaste opdrachtgevers


Beschrijving

Onderneming betreft een middelgroot architectenbureau gevestigd in Zuid-Holland. Het bureau is actief in verschillende deelgebieden van de architectuur, variërend van winkelcentra, woningbouw en interieur, nieuwbouw en revitalisatie. Bij de onderneming zijn ongeveer 20 medewerkers actief.

  • Smetteloze reputatie opgebouwd gedurende haar 30-jarige bestaan.
  • Prestigieuze projecten in aanbouw en voorbereiding die het komende jaar veel media-aandacht zullen genereren.
  • Volle opdrachtenportefeuille voor de komende tijd.
  • Als gevolg van vergrijzing en een veranderend retail-landschap, voorziet het bureau veel opdrachten in ouderenzorg en in de revitalisatie van buurt- en winkelcentra.


Bijzonderheden

Het bureau staat bekend om het leveren van kwaliteit en haar uitstekende technische expertise.
De onderneming onderscheidt zich door de unieke combinatie van snelheid, betaalbaarheid en kwaliteit. Het bureau heeft daarnaast een hoog niveau van automatisering, met de meest geavanceerde software in de branche. Door het meedenkende karakter van het bedrijf, heeft het een loyale kring van vaste opdrachtgevers weten te vormen, goed voor 75% van de omzet.

DGA

De DGA ziet een verkoop als middel om het voortbestaan van het bureau zeker te stellen. Intern zijn er geen kandidaten met de wens om aandeelhouder te worden. De DGA wil bij verkoop van de onderneming minimaal 5 jaar voor het bureau blijven werken, om te zorgen voor een probleemloze overdracht en vervolgens als acquisiteur en architect. De DGA ziet zichzelf na verkoop over 15 jaar nog steeds werkzaam bij het bureau, in een rol met minder verantwoordelijkheid.

Omzet
€ 2,200,000
Winst
EBITDA € 605,000
Aantal FTE
21-50
Regio
West Nederland
Sector
Bouw & installatietechniek, Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26681
Rechtsvorm
B.V.