Communicatie-adviesbureau technologiesector

Inclusief de cybersecurity-branche
Aangeboden worden de activa van een in omgeving Amsterdam gevestigd communicatie-adviesbureau. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

West Nederland

SECTOR

Media, reclame & communicatie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29289

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Aangeboden worden de activa (o.a. klantenbestand en personeel) van een in omgeving Amsterdam gevestigd communicatie-adviesbureau dat zich richt op de technologiesector, inclusief cybersecurity-sector. Het bedrijf bestaat al ruim 28 jaar en heeft een uitstekende naam in de branche.

Kernactiviteiten
De kernactiviteiten van het bedrijf bestaan uit het verzorgen van communicatieactiviteiten voor klanten, waarbij de focus ligt op strategisch advies, uitgaande van business benefits. Daarnaast voert het bedrijf communicatie- en PR-activiteiten uit - al dan niet - geïntegreerd met marketing. Klanten zijn zowel grote (buitenlandse) multinationals als kleinere MKB-bedrijven.

Omzet
Omzet ligt gemiddeld tussen € 600.000 - € 700.000 per jaar.

Kenmerken

  • Personeelsbestand (4-5 FTE, exclusief directie/aandeelhouders) dat grotendeels bestaat uit zeer ervaren consultants met diepgaande kennis van communicatie en PR, en de ICT-markt;
  • Uitgebreid medianetwerk, excellente person-to-person mediarelaties;
  • Groot netwerk van freelancers, onder wie communicatiespecialisten, tekstschrijvers, ontwerpers en videoproducenten;
  • Samenwerkingsverbanden met internationale PR-ketens;
  • Gevestigd in huurpand in regio Amsterdam.

Reden verkoop
Het bedrijf wordt ter overname aangeboden vanwege leeftijd en andere interesses van de huidige aandeelhouders. De verkopers willen na verkoop in principe niet meer betrokken zijn.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!