Communicatie-adviesbureau technologiesector

Inclusief de cybersecurity-branche


Beschrijving

Aangeboden worden de activa (o.a. klantenbestand en personeel) van een in omgeving Amsterdam gevestigd communicatie-adviesbureau dat zich richt op de technologiesector, inclusief cybersecurity-sector. Het bedrijf bestaat al ruim 28 jaar en heeft een uitstekende naam in de branche.

Kernactiviteiten
De kernactiviteiten van het bedrijf bestaan uit het verzorgen van communicatieactiviteiten voor klanten, waarbij de focus ligt op strategisch advies, uitgaande van business benefits. Daarnaast voert het bedrijf communicatie- en PR-activiteiten uit - al dan niet - geïntegreerd met marketing. Klanten zijn zowel grote (buitenlandse) multinationals als kleinere MKB-bedrijven.

Omzet
Omzet ligt gemiddeld tussen € 600.000 - € 700.000 per jaar.

Kenmerken

  • Personeelsbestand (4-5 FTE, exclusief directie/aandeelhouders) dat grotendeels bestaat uit zeer ervaren consultants met diepgaande kennis van communicatie en PR, en de ICT-markt;
  • Uitgebreid medianetwerk, excellente person-to-person mediarelaties;
  • Groot netwerk van freelancers, onder wie communicatiespecialisten, tekstschrijvers, ontwerpers en videoproducenten;
  • Samenwerkingsverbanden met internationale PR-ketens;
  • Gevestigd in huurpand in regio Amsterdam.

Reden verkoop
Het bedrijf wordt ter overname aangeboden vanwege leeftijd en andere interesses van de huidige aandeelhouders. De verkopers willen na verkoop in principe niet meer betrokken zijn.

Omzet

€ 600.000

Aantal Fte

2-5

Regio

West Nederland

Sector

Media, reclame & communicatie, Zakelijke dienstverlening

Type Klanten

B2B

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29289

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!