Concept chalet-camperpark met restaurant

Met kapitaalbehoefte van 4 miljoen euro
De partij heeft een concept/formule ontworpen en uitgewerkt van een 5 sterren luxe chalet-camperpark. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Op aanvraag

SECTOR

Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30086

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De partij heeft een concept/formule ontworpen en uitgewerkt van een 5 sterren luxe chalet-camperpark in combinatie met een grill-specialiteitenrestaurant.

Locatie
Het betreft een tot in detail uitgewerkt plan dat gerealiseerd kan worden op een nader te selecteren of reeds beschikbare locatie in Nederland of België.

Parameters
Terrein minimaal 15.000 m2, 13  te verhuren luxe chalets en 6 te verhuren luxe camperplaatsen, grill-specialiteitenrestaurant met 32 zitplaatsen binnen en 94 zitplaatsen op het groot buitenterras, 'take-away' ten behoeve van de gasten en externe bezoekers.

Opstartfase
Te verwachten omzet na opstartfase is € 2,5 mln, Ebit € 1 mln.

Benodigde investering
De benodigde investering is begroot op € 4 mln. De gewenste investeerder hierin is iemand die meedenkt en kennis heeft van grondstukken/locaties met recreatie doeleinden.

Leiding
De bedenker van het concept wenst zelf de algemene leiding van het park uit te voeren.

Investeerder
Hij komt bij voorkeur in contact met een investeerder die bereid is om mee te denken ten behoeve van het doel: een hoog kwalitatief, gezellig en een luxe attractief park neer te zetten waardoor een bovengemiddelde bezetting en exploitatie worden gerealiseerd en te helpen met het effectief en structureel financieren van de onderneming.

Expertise
Afhankelijk van de expertise en behoefte van de financier is een functie in het management beschikbaar.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategie├źn. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.