Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Concept: innovatieve sta-werk oplossing

Kans voor een commerciële netwerker die een instapklaar innovatief product zoekt in een groeimarkt


Beschrijving

Staand werken is hot! "Zitten is het nieuwe roken" is een veelgehoorde uitspraak. Zelfs onze overheid heeft de risico's van zittend (sedentair) gedrag benoemd als groot gezondheidsrisico in haar bewegingsrichtlijnen. Regelmatig afwisselen tussen zittend en staand werken bevordert vitaliteit, creativiteit en productiviteit.

Product
Daarom heeft de ondernemer een innovatieve sta-werk oplossing ontwikkeld: de StandUpBox. Een alternatief voor dure en niet flexibele hoog laag oplossingen. De StandUpBox is een opvouwbare en portable bureauverhoger die bovendien te customizen is voor klanten. Met de StandUpBox wordt staand werken voor iedereen haalbaar en betaalbaar.

Media-aandacht
De StandUpBox is regelmatig in de media geweest, waaronder RTLZ nieuws. Ook is de StandUpBox genomineerd voor diverse (vak)prijzen in binnen en buitenland.

Schaalbaar
Gezien de maatschappelijke trends, zowel in Nederland als internationaal is dit een zeer schaalbaar product voor o.a. licentieverkoop. Denk ook aan de markt van kantoorvakhandels, relatiegeschenken en het bedrijfsleven in zijn algemeenheid. Doordat we te druk zijn met andere activiteiten hebben we te weinig tijd en focus om StandUpBox goed in de markt te zetten.

Kans
Kortom een enorme kans voor commerciële ondernemers die met een instapklaar en hip product deze groeimarkt wil gaan veroveren.

Omzet
€ 5,000
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel, Industrie & productie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28153
Rechtsvorm
VOF