Zowel volledige als gedeeltelijke overname bespreekbaar

Concept sprekers- / trainersbureau met uitbreidmogelijkheden ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 20.000

EBITDA

€ 10.000

AANTAL FTE

1

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29727

RECHTSVORM

Geen rechtsvorm

Beschrijving

Met acht jaar ervaring in de boekingsmarkt heeft de ondernemer vorig jaar geïnvesteerd om een boekingsconcept op te zetten in de sprekersmarkt.

Aanbod
Er is veel geld geïnvesteerd in maatwerk software waarmee het aanbod snel uitgebreid kan worden en ook goed gevonden wordt in de zoekmachines. Bij een aanvraag komt er een kant-en-klare offerte automatisch uitgerold die verzonden kan worden.

Inbegrepen
Bij de prijs inbegrepen zit de maatwerk software, website en uitgebreide begeleiding en opleiding bij het opzetten en uitbouwen van het bedrijf.

Geschikt voor
De ondernemer is op zoek naar een overnamekandidaat die een extra platform zoekt om zijn of haar boekingsactiviteiten in de trainers-/sprekersmarkt uit te breiden of een startende ondernemer die affiniteit heeft met die markt en wil worden opgeleid.

Overnamemogelijkheden

  • Overname van 50% van de aandelen en participeren in het bedrijf;
  • Overname voor het volledige bedrag met opleiding.

Reden voor verkoop
Inmiddels gaat een van de andere bedrijven dermate snel, dat de ondernemer niet de tijd en aandacht heeft om dit concept verder uit te werken.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.