Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Concept voor verduurzaming van woningvoorraad zoekt groeikapitaal

Met onze producten kan ieder gebouw voor minder dan € 10.000 van het gas af


Beschrijving

Gasloos Nederland komt steeds dichterbij en dit bedrijf is er klaar voor om dat mogelijk te maken. De onderneming is leverancier van ‘all electric’ installatiesystemen voor verwarming, koeling en warm water waarmee ieder gebouw van het gas af kan. 

Bijzonderheden
De onderneming heeft unieke producten voor een optimaal binnenklimaat. Voor ieder budget, wensen en startsituatie is een best passende oplossing waarbij de opdrachtgever beslist.

Klanten
Dit bedrijf richt zich op professionele spelers zoals E en W-installateurs, aannemers, projectontwikkelaars, architecten, energie adviseurs, woningcorporaties, subsidie adviseurs etc. maar ook op particuliere woning eigenaren.

Oplossingen
De oplossingen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie maar ook voor specifieke toepassingen als vakantiewoningen, VVE’s, zorgunits etc.

Merken
De onderneming heeft eigen merk producten voor verwarming, warm water en koken. Van warmtepanelen tot vloerverwarming tot warmtepomp oplossingen voor verwarmen en koelen. Ook unieke oplossing waarmee iedere woning of kantoor met behoud van bestaande verwarmingssysteem van het gas af kan.

Landelijk
Om dit concept versneld en landelijk in de markt te zetten zijn we op zoek naar extra kapitaal en staan wij open voor nieuwe meewerkende partner.

Mogelijkheden
Het concept biedt investeerders de mogelijkheid om bij te dragen aan versnelling van de verduurzaming van de woningvoorraad van Nederland en om een zeer aanzienlijk rendement te maken.

Meer informatie?
Op aanvraag is meer informatie beschikbaar.

Omzet
€ 500,000
Winst
EBIT € 50,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Bouw & installatietechniek
Profielnummer
#27220
Rechtsvorm
B.V.