Constructiebedrijf

Lichte constructies en maatwerk
Constructiebedrijf in Noord-Nederland actief in lichte constructies en maatwerk. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.100.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30327

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Een staalconstructiebedrijf in kleine constructiewerken, trappen, hekwerken, veelal maatwerk. Tekenen, produceren en monteren van metalen constructiewerken. Onder meer voor woningen, utiliteitsbouw en bedrijfspanden. Ook voor de luxe woningbouw (interieurs) en de kunstsector. De onderneming beschikt over voornamelijk lasapparatuur, zaag-, snij-, en ponsmachine(s).

Locatie
De onderneming is gevestigd in Noord-Nederland. Het onroerend goed (bedrijfspand met ruim buitenterrein en uitbreidingsmogelijkheden, gelegen op industrieterrein) wordt gehuurd van de aandeelhouder. De huur kan worden voortgezet onder nader overeen te komen voorwaarden.

Medewerkers
Naast de DGA zijn er één tekenaar/werkvoorbereider, één financieel-administratieve kracht en zes productie- en montagemedewerkers werkzaam. De huidige directeur-grootaandeelhouder is een sleutelfiguur in de organisatie. Hij is bereid de koper voor een nader overeen te komen periode te ondersteunen om een goede overdracht te bevorderen.

Klanten
Hoofdzakelijk bouwbedrijven, fabrieken en andere ondernemingen. In mindere mate ook woningcoöperaties, particulieren, en kunstenaars. Voornamelijk in de regio, regelmatig ook de noordelijke Randstad, incidenteel elders in Nederland.

Omzet
Omzetindicatie: gemiddeld € 1.000.000 - € 1.100.000 per jaar, incidenteel in 2019 € 1.400.000. Het bedrijf heeft een goede rentabiliteit.

Geschikt voor
De kandidaat-koper is bij voorkeur een strategische koper die wil groeien en waarvoor de activiteiten of het werkgebied van de onderneming een aanvulling vormen op de reeds bestaande activiteiten. Een MBI-kandidaat met ervaring in de sector en de markt is ook een mogelijkheid.

Transactie
Overname van 100% van de aandelen. Deze omvat naast de activiteiten het wagen- en machinepark en het werkkapitaal. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!