Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Cryptocurrency broker

Aankoop, verkoop en opslag van een groot aantal cryptocurrencies


Beschrijving

De onderneming heeft een platform ontwikkeld waarmee op eenvoudige wijze cryptocurrencies gekocht, verkocht en opgeslagen kunnen worden. Het bedrijf onderscheidt zich onder andere op de volgende punten:

  • de beste prijzen;
  • ondersteuning voor een groot aantal cryptocurrencies;
  • zeer professionele, gebruiksvriendelijke en meertalige website;
  • verschillende betalingsmethoden waaronder iDEAL;
  • beschikbaar in tientallen landen.

Bijzonderheden
Verkoop op voorwaarde van het verkrijgen van de vergunning die volgend jaar wordt ingevoerd is mogelijk.

Systemen
De systemen en infrastructuur van de onderneming maken gebruik van state-of-the-art technieken en zijn opgezet met een sterke focus op security, reliability, scalability en user experience. Onder de verschillende systemen is ook een uitgebreid admin panel waarmee allerlei zaken geregeld kunnen worden.

Regelgeving compliant
De onderneming is volledig compliant met de Nederlandse wet- en regelgeving. Het compliance handboek (met o.a. KYC en anti-money laundering policy) is opgezet met vooraanstaande advocaten en goedgekeurd door verschillende partijen waaronder Bunq. De onderneming heeft dan ook een een bankrekening bij de Nederlandse bank Bunq.

Onderscheidend vermogen
Door een speciaal ontwikkeld systeem en de lage kosten is de onderneming in staat om de broker te zijn met de beste prijzen. Daarnaast biedt de onderneming door het grote assortiment één plek waar vrijwel alle unieke, innovatieve en interessante cryptocurrencies verhandeld en opgeslagen kunnen worden. Deze voordelen in combinatie met de zeer professionele website en het grote gebruiksgemak maken de onderneming uniek.

Verdienmodel
De onderneming verdient zowel aan transactiekosten als aan het verschil tussen de bied- en laatprijs op een beurs en de bied- en laatprijs die het biedt aan klanten.

Overdracht en technische ondersteuning
De verkopende ondernemer begrijpt dat een goede overdracht van belang is. Hierbij zal hij dan ook de ondersteuning bieden die redelijkerwijs verwacht kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de verkopende ondernemer bij het bedrijf betrokken te houden.

Reden verkoop
De verkopende ondernemer is een echte techneut. Er is een ander type ondernemer nodig om het bedrijf sterk verder te laten groeien.

Geschikt voor
Het product heeft zonder noemenswaardige marketing al tractie. Een uitgelezen kans voor een ondernemer met verstand van marketing.

Integraties
Tevens is de onderneming ook interessant vanwege de systemen en integraties die het bedrijf heeft ontwikkeld.

Aangeboden belang
De verkopende ondernemer is bereid om het hele bedrijf (100%) te verkopen. Een andere optie is om de verkopende ondernemer een minderheidsbelang in het bedrijf te laten houden.

Aantal FTE
1
Regio
Niet locatiegebonden
Sector
IT, online & e-commerce
Type klanten
B2C
Profielnummer
#28054
Rechtsvorm
B.V.