Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

De Nederlandse marktleider op het gebied van baby en peuter slapen

Klaar voor verdere expansie


Beschrijving

“Snelgroeiend A-merk op het gebied van baby en peuter slapen, DE nummer 1 van Nederland, klaar voor verdere internationale expansie” op zoek naar een geschikte overnamekandidaat. Middels dit anoniem profiel willen wij deze opportuniteit onder je aandacht brengen.

Activiteiten
Verkoop van gepatenteerde high design slaapoplossingen voor baby’s en peuters in de leeftijd van 0 tot 7 jaar. De verkoop geschiedt multi-channel: via de official brand webshop, de populaire online platformen en in alle toonaangevende babyspeciaalzaken.  Daarnaast gestart met online Verkoop in China via official brand (TMG) and social media (RED) stores.

Klanten

  • Jonge vrouwen, 25 - 38 jaar, de doelgroep die het meest actief is in online aankopen en op social media
  • Online en offline retailers
  • Baby professionals en ziekenhuizen 

Ontwikkeling
De organisatie heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt, geprognosticeerd voor 2019: omzet € 4.500.000 en EBITDA € 900.000. Ondanks dat het merk hoofdzakelijk actief is in de Benelux, is ze toch aangemerkt als een van de Top Leading Players op de wereldmarkt van slaapzakken in een recent verschenen onderzoeksrapport over de “Global Sleeping Bag market 2019-2023”. Dit toont de potentie voor wereldwijde expansie aan. Echter, de ondernemers ambiëren de creatie en het pionieren, niet het managen van een organisatie.

Interesse
Indien je een geïnteresseerde overnamekandidaat bent of kent voor betreffende onderneming, kun je contact opnemen door hieronder te reageren.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemers zien zichzelf niet als de ideale personen om het bedrijf te leiden in de volgende (groei)fase.

Aangeboden belang
De verkopers wensen het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemers geven de voorkeur aan een Aandelentransactie, waarbij u aandeelhouder wordt van de huidige onderneming.

Geschikt voor
De onderneming is met name interessant voor strategische kopers / investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van (internationale) online verkoop.

Omzet
€ 4,500,000
Winst
EBITDA € 900,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Profielnummer
#26585
Rechtsvorm
B.V.