Dealerschap met nieuwbouw op strategische locatie

Complementair aan de autobranche


Beschrijving

Een dealerschap met een ruim assortiment nieuwe modellen, occasions, onderdelen en accessoires. De onderneming beschikt over een moderne en goed uitgeruste werkplaats. Daarnaast is de onderneming complementair aan de autobranche en past bij een aanbod van gecombineerde dealerschappen.

Bijzonderheden
Recent is een nieuwbouw gerealiseerd op een strategische zichtlocatie (showroom, werkplaats, magazijn en kantoor).

Financiële informatie
De onderneming realiseert al jaren een gestaag groeiende omzet. In de afgelopen jaren is geïnvesteerd in het personeel en showroom waardoor de onderneming volop groeimogelijkheden heeft voor de komende jaren. Deze mogelijkheden kunnen optimaal benut worden wanneer aansluiting wordt gezocht bij een partij met een commerciële en resultaat gedreven aanpak.

Kansen voor koper
De onderneming biedt kansen aan een strategische partij die schaalvergroting of uitbreiding van de activiteiten wil realiseren. Tevens is de onderneming geschikt voor een financiële partij, eventueel in combinatie met een MBI-kandidaat.

Transactiestructuur
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen in de onderneming. Het onroerend goed is in eigendomvan de onderneming en maakt derhalve deel uit van de transactie.

Omzet

€ 5.000.000

Aantal Fte

6-10

Regio

Locatie anoniem

Sector

Automotive, transport & logistiek

Type Klanten

B2B en B2C

Profielnummer

#29579

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!