Dealerschap met nieuwbouw op strategische locatie

Complementair aan de autobranche
Gerenommeerde dealer met nieuwbouw op toplocatie ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

6-10

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29579

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een dealerschap met een ruim assortiment nieuwe modellen, occasions, onderdelen en accessoires. De onderneming beschikt over een moderne en goed uitgeruste werkplaats. Daarnaast is de onderneming complementair aan de autobranche en past bij een aanbod van gecombineerde dealerschappen.

Bijzonderheden
Recent is een nieuwbouw gerealiseerd op een strategische zichtlocatie (showroom, werkplaats, magazijn en kantoor).

Financiële informatie
De onderneming realiseert al jaren een gestaag groeiende omzet. In de afgelopen jaren is geïnvesteerd in het personeel en showroom waardoor de onderneming volop groeimogelijkheden heeft voor de komende jaren. Deze mogelijkheden kunnen optimaal benut worden wanneer aansluiting wordt gezocht bij een partij met een commerciële en resultaat gedreven aanpak.

Kansen voor koper
De onderneming biedt kansen aan een strategische partij die schaalvergroting of uitbreiding van de activiteiten wil realiseren. Tevens is de onderneming geschikt voor een financiële partij, eventueel in combinatie met een MBI-kandidaat.

Transactiestructuur
Ter overname wordt aangeboden 100% van de aandelen in de onderneming. Het onroerend goed is in eigendomvan de onderneming en maakt derhalve deel uit van de transactie.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!