Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Detacheerder actief binnen het sociaal maatschappelijk domein

Gevestigde en veelzijdige specialist met uitstekende groeimogelijkheden


Beschrijving

De onderneming is actief binnen personeelsdiensten ter ondersteuning van projecten en het beperken van onderbezetting op alle functies binnen voornamelijk het sociaal maatschappelijk vastgoed (semioverheden). De onderneming is de laatste jaren sterk gegroeid. De onderneming heeft de risico’s weggenomen, kansen herkend en deze benut.

Bijzonderheden
De onderneming kent haar specialisme op het gebied van leiding en begeleiding van (grootschalige) projecten. Hier binnen zorgen de ervaren professionals dat projecten vlot verlopen en er niet meer kosten worden gemaakt dan nodig is. De onderneming ontzorgt haar klanten. Het grootste deel van de omzet komt voort uit detachering van eigen personeel. Het overige deel komt voort uit interim opdrachten door ZZP’ers en een klein gedeelte door Werving en Selectie opdrachten.

Reden verkoop
De huidige aandeelhouders hebben besloten om zich meer te willen focussen op nieuwe persoonlijke en zakelijke doelstellingen.

Uitgangspunt eigenaren
Het uitgangspunt hierbij is dat het management na een overdrachtsperiode afscheid zal nemen van de onderneming. In overleg met de nieuwe (strategische) partner is er een mogelijkheid dat één van de aandeelhouders (tevens Commercieel Manager) werkzaam zal blijven bij de onderneming voor een nader overeen te komen periode.

Omzet
€ 4,600,000
Winst
EBITDA € 725,000
Aantal FTE
6-10
Regio
Locatie anoniem
Sector
Zakelijke dienstverlening, Vastgoed
Type klanten
B2B
Profielnummer
#27556
Rechtsvorm
B.V.