Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Detailhandel in badkamers, sanitair en wand- en vloertegels

Verkoop aan particulieren en aannemers


Beschrijving

Detailhandel in badkamers, baden, douches, sanitair, toiletten, badkameraccessoires, vloer- en sierverwarming alsmede wand- en vloertegels. Verkoop aan particulieren (ca 80%) en aannemers (ca 20%). Kwalitatief goede producten tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bedrijfsvoering
De bedrijfsactiviteiten worden fulltime door de huidige 2 eigenaren uitgevoerd, daarbij soms ondersteund door inhuurkrachten. Naast het begeleiden en adviseren van klanten bij het bepalen van de juiste inrichting kan men de klant verder ontzorgen door ook de montage van de badkamer te regelen. Daarvoor werkt men al jaren samen met vast kern van gespecialiseerde en ervaren freelance monteurs.

Bijzonderheden
De onderneming is gevestigd in een huurpand op een zichtlocatie aan een doorgaande weg aan de rand van een industrieterrein op de grens van een stad. Men heeft de beschikking over een showroom van 850m² waar het assortiment in diverse stijlen, kleuren en combinaties staat uitgestald. De producten zijn uit voorraad leverbaar.

Reden verkoop
De eigenaren willen meer tijd besteden aan andere zakelijke activiteiten.

Kerncijfers
De omzet is € 520.000 en stijgende. EBITDA is ca 10% en eveneens stijgend.

Aangeboden belang
De verkopers wensen het volldige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De bedrijfsoverdracht vindt plaats in de vorm van Activa Passiva transactie waarbij de koper eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Profiel koper
De onderneming is interessant voor ondernemende MBI-kandidaten met kennis van deze sector en voor strategische kopers die hun verkoopkanaal/verkooppunten willen uitbreiden.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers om synergievoordelen mee te halen. Het bedrijf is ook interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Informatie
Een informatiememorandum is op aanvraag beschikbaar na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Omzet
€ 520,000
Winst
EBITDA € 30,000
Aantal FTE
2-5
Regio
West Nederland
Sector
Detailhandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26212
Rechtsvorm
B.V.